6 Aralık 2010 Pazartesi
FOCACCİA; DOMATESLİ PARMESANLI VE DENİZ TUZUYLA
Geçen haftaki hedefini şaşıran çalışmadan sonra, bu hafta sonuç olumlu.
İşin sırrı, maya miktarında ve hamurun başlangıçtaki sertlik derecesinde imiş. Çözdüm!
Yakında diğer çeşitlere de sıra gelecek.
Burada, başka fotoğraflar var.
Tarif için, şunu kullanabilirsiniz.
.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
Ekmekçikız'ım, adını da bilmediğimden böyle sesleniyorum sana kusura bakma, bu foccacia'yı kardeşim de yapmıştı bi defasında aynen böyle deniz tuzuyla falan. Pek güzel oluyor. Ben bizim pidemize benzetiyorum biraz tarz olarak, ne dersin? Ellerin dert görmesin kardeşim.
Haklısın Lezzetli Hanımcığım, :)) focaccia bizim pideye benziyor.
Ancak, pide daha puf puf kabarır ve tazeyken daha yumuşak olur. Focaccia daha kıyır kıyır, tazeyken de çıtırtsı bol.
:)
Yorum Gönder