tag:blogger.com,1999:blog-8616186783461242644.post8469803369038825998..comments2023-10-18T18:54:31.440+03:00Comments on ekmeksepetim: MISIR UNLU SÜTLÜ EKMEKEKMEKÇİKIZhttp://www.blogger.com/profile/01102834883988846959noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8616186783461242644.post-84347087031923695432020-03-27T17:53:20.721+03:002020-03-27T17:53:20.721+03:00Uzun zaman sonra ilk yorum burada. Çok sevindim. :...Uzun zaman sonra ilk yorum burada. Çok sevindim. :))<br />Umarım ekmeğinizi ağız tadıyla yemişsinizdir. :)EKMEKÇİKIZhttps://www.blogger.com/profile/01102834883988846959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8616186783461242644.post-36139646765549550602020-03-26T16:00:28.608+03:002020-03-26T16:00:28.608+03:00Yoğurdum hamurumu. Mayalanması için attım fırına. ...Yoğurdum hamurumu. Mayalanması için attım fırına. Bakalım nasıl olacak? İnşaallah lezzetli emeklerimiz olur. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01197172438871035355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8616186783461242644.post-55840538198632683652010-10-24T00:36:47.803+03:002010-10-24T00:36:47.803+03:00Evet, mısırı endüstri ürünü haline getirdiler doğr...Evet, mısırı endüstri ürünü haline getirdiler doğru da, yine de ekmek yapmak için, evde kullanmak için, özellikle Karadeniz'de yetişen, sahici mısır unu bulunabilir bence.<br />O kadar uzaktan bakma bence. :)EKMEKÇİKIZhttps://www.blogger.com/profile/01102834883988846959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8616186783461242644.post-20215635720486673302010-10-24T00:31:09.421+03:002010-10-24T00:31:09.421+03:00Mısır ekmeğini nasıl severdim!
Balıktan önce gelen...Mısır ekmeğini nasıl severdim!<br />Balıktan önce gelen bütün mezeleri mısır ekmeğiyle silip süpürürdüm. Şimdi mi? Mısır, sofralarımın 1 numaralı düşmanı. Genetiği değiştirilmiş canavarların kralı o. Böyle uzaktan bakıyorum o sapsarı güzelim ekmeklere.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8616186783461242644.post-12958627188428824042010-10-21T12:20:54.741+03:002010-10-21T12:20:54.741+03:00lezzetli,
Kesinlikle gelecek sefere bu öneriyi den...lezzetli,<br />Kesinlikle gelecek sefere bu öneriyi deneyeceğim.<br />Teşekkürler.<br />:))EKMEKÇİKIZhttps://www.blogger.com/profile/01102834883988846959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8616186783461242644.post-77733082402321629022010-10-20T21:36:05.205+03:002010-10-20T21:36:05.205+03:00Ekmekçi kızım, mısır ekmeğine beyaz un mutlaka kar...Ekmekçi kızım, mısır ekmeğine beyaz un mutlaka karıştırılıyor. Aksi takdirde geniş bir tepsiye çok ince bir hamur olarak yayıp Karadenizlilerin yaptığı gibi tam mısır ekmeği yapmak gerekiyor. O da pıtır pıtır döküldüğü için ben pek sevmiyorum.Böylesi daha güzel. Küçük bir ipucu: Çaydanlıkta kaynamak üzere boncuk boncuk olmuş ama henüz kaynamamış suyu mısır ununa dök. Elinin dayanacağı ılıklığa ulaştığında diğer tüm malzemeni koy ve yoğur. Bak bakalım nasıl olacak. Ellerine sağlık canım. Sevgiler..LEZZETLİ SOMUNLARhttps://www.blogger.com/profile/05341549534660118750noreply@blogger.com